OM ORGANISATORISCHE REDENEN WILLEN WIJ U GRAAG VERZOEKEN OP VOORHAND TE RESERVEREN 052/47.61.31
Paradepaardje sinds jaren blijft onze regelmatig wisselende menu creatief. Na 2 of 3 voorgerechten kunt u steeds kiezen tussen een vis- of vleesgerecht als hoofdschotel. Om daarna af te ronden met een huisbereid dessert of originele kaasbereiding. Bij deze menu kunt u vrijblijvend opteren voor een all-informule, deze omvat een aperitief (uitgezonderd champagne, speciale gin en malt whisky) met aangepaste gezellen, witte en rode wijn tot en met de hoofdschotel en koffie of thee met zoete verleidingen achteraf. Frisdranken, bieren en water worden apart gerekend en zijn dus niet inbegrepen. Voor gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij u op voorhand een menu vast te leggen (zie rubriek feestsuggesties).
Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij nog uitsluitend onze menu creatief en kan er dus niet
"à la carte" gekozen worden.
Onze menu creatief,
met een knipoog naar het jachtseizoen
van 18 oktober tot en met 24 november
Een najaarsstarter vooraf
Drieluik van bereidingen met hert,
pumpernickelbrood en
gelei van braambessen uit eigen kweek
*** Op de huid gebakken zeebaars, truffelpasta
en een met hazelnoot gearomatiseerde “beurre blanc”
Tompouce van haas,
vergast op gebrande schorseneren
en een met calvados gebluste roomsaus
IJskoude herfstpauze
Filet van fazant,
witlof in diverse gedaantes
of
Pladijs, geserveerd in een consommé van bospaddenstoelen,
witte kool opgewerkt met sinaasappel en kummel
Zoete eigenzinnigheden met pompoen,
ganache van witte chocolade
of
Huisgemaakte kroket van camembert,
toffee van butternut
Onze prijs: 58 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 91 euro
Met het extra gerechtje***: 73,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 111,5 euro
(Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+ suppl. 5 euro)
Wij aanvaarden de kaarten van VISA en Mastercard of u betaalt contant
(geen bancontact/maestro)