OM ORGANISATORISCHE REDENEN WILLEN WIJ U GRAAG VERZOEKEN OP VOORHAND TE RESERVEREN 052/47.61.31
Paradepaardje sinds jaren blijft onze regelmatig wisselende menu creatief. Na 2 of 3 voorgerechten kunt u steeds kiezen tussen een vis- of vleesgerecht als hoofdschotel. Om daarna af te ronden met een huisbereid dessert of originele kaasbereiding. Bij deze menu kunt u vrijblijvend opteren voor een all-informule, deze omvat een aperitief (uitgezonderd champagne, speciale gin en malt whisky) met aangepaste gezellen, witte en rode wijn tijdens de maaltijd en koffie of thee met calorierijke snoepjes achteraf. Frisdranken, bieren en water worden apart gerekend en zijn dus niet inbegrepen.Voor gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij u op voorhand een menu vast te leggen (zie rubriek feestsuggesties).
Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij nog uitsluitend onze menu creatief en kan er dus niet
"à la carte" gekozen worden.
Onze menu creatief
Van 2 juni tot en met 9 juli
(we gaan er even tussenuit van 16 t/m 18 juni)
Een zomerse groet uit de keuken
Carpaccio van zalm en coquilles,
afgewerkt met truffelroom en gepekelde groentjes
Springroll van Argentijnse scampi en sojascheutjes,
accent van Thai red curry
*** In het pantser gegaarde babykreeft, gesmolten zulte,
beurre blanc, verrijkt met Oostenrijkse “Grüner Veltliner”
IJskoude fruitverpozing
Gegrilde jonge hoevekip, ratte-aardappeltjes en
met seizoensgroen gevulde courgette
of
Victoriabaars en linguine,
spinazie en crème van tuinbonen
Tompouce van aardbeien,
ijs van witte chocolade
of
Kaasproeverij, de keuze van Pascal,
confituur van rabarber uit eigen oogst
Onze prijs: 56 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 86 euro
Met het extra gerechtje***: 71,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 106,5 euro
(Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+ suppl. 5 euro)
Wij aanvaarden de kredietkaarten van VISA en Mastercard of u betaalt contant
(geen bancontact)