OM ORGANISATORISCHE REDENEN WILLEN WIJ U GRAAG VERZOEKEN OP VOORHAND TE RESERVEREN 052/47.61.31

Paradepaardje sinds jaren blijft onze regelmatig wisselende menu creatief. Na 2 of 3 voorgerechten kunt u steeds kiezen tussen een vis- of vleesgerecht als hoofdschotel. Om daarna af te ronden met een huisbereid dessert of originele kaasbereiding. Bij deze menu kunt u vrijblijvend opteren voor een all-informule, deze omvat een aperitief (uitgezonderd champagne, speciale gin en malt whisky) met aangepaste gezellen, witte en rode wijn tijdens de maaltijd en koffie of thee met calorierijke snoepjes achteraf. Frisdranken, bieren en water worden apart gerekend en zijn dus niet inbegrepen. Voor gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij u op voorhand een menu vast te leggen (zie rubriek feestsuggesties).

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij nog uitsluitend onze menu creatief en kan er dus niet
"à la carte" gekozen worden.

Onze menu creatief

(van 1/12 tot en met 17/12 en van 12/1 tot en met 21/1)


Een winterse starter 

Huisgemaakte pastrami van kwartel,
structuren van topinamboer en crème van foie


Filet van griet, overgoten door
een bouillon van gebrande prei en tijm


*** Met salie gegaarde fazantenborst,
risotto met muskuspompoen verrijkt en
korstjes door "ras el hanout" gekruid


IJskoud intermezzo

Hert, schorseneren in diverse bereidingen,
notenkroket en wildjus
of
In citroenboter gebakken filet van rog, shiitakes
en met hazelnoot en pastinaak verrijkte puree


Verloren brood, ijs geparfumeerd door nootmuskaat
en in korenwijn opgelegde boerenjongens

of
 Croque van camembert,
gepofte karmozijnpeer

Onze prijs: 56 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 86 euro


Met het extra gerechtje***: 71,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 106,5 euro


(Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+ suppl. 5 euro)



Wij aanvaarden de kredietkaarten van VISA en Mastercard of u betaalt contant
(geen bancontact)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


unsplash