OM ORGANISATORISCHE REDENEN WILLEN WIJ U GRAAG VERZOEKEN OP VOORHAND TE RESERVEREN 052/47.61.31

Paradepaardje sinds jaren blijft onze regelmatig wisselende menu creatief. Na 2 of 3 voorgerechten kunt u steeds kiezen tussen een vis- of vleesgerecht als hoofdschotel. Om daarna af te ronden met een huisbereid dessert of originele kaasbereiding. Bij deze menu kunt u vrijblijvend opteren voor een all-informule, deze omvat een aperitief (uitgezonderd champagne, speciale gin en malt whisky) met aangepaste gezellen, witte en rode wijn tijdens de maaltijd en koffie of thee met calorierijke snoepjes achteraf. Frisdranken, bieren en water worden apart gerekend en zijn dus niet inbegrepen.Voor gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij u op voorhand een menu vast te leggen (zie rubriek feestsuggesties).     

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij nog uitsluitend onze menu creatief en kan er dus niet
"à la carte" gekozen worden.


Onze menu creatief

Van 2 juni tot en met 9 juli
(we gaan er even tussenuit van 16 t/m 18 juni)


Een zomerse groet uit de keuken


Carpaccio van zalm en coquilles,
afgewerkt met truffelroom en gepekelde groentjes

 

Springroll van Argentijnse scampi en sojascheutjes,

accent van Thai red curry

 

  *** In het pantser gegaarde babykreeft, gesmolten zulte,

beurre blanc, verrijkt met Oostenrijkse “Grüner Veltliner”


IJskoude fruitverpozing

Gegrilde jonge hoevekip, ratte-aardappeltjes en

met seizoensgroen gevulde courgette

of

Victoriabaars en linguine,

spinazie en crème van tuinbonen


Tompouce van aardbeien,

ijs van witte chocolade

of
Kaasproeverij, de keuze van Pascal,

confituur van rabarber uit eigen oogst


Onze prijs: 56 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 86 euro


Met het extra gerechtje***: 71,5 euro
All-in, incl. aperitief, wijn en koffie: 106,5 euro


(Start u graag feestelijk met een glaasje champagne? All-in+ suppl. 5 euro)


Wij aanvaarden de kredietkaarten van VISA en Mastercard of u betaalt contant
(geen bancontact)