Voor groepen vanaf 8 personen stellen wij u graag de volgende menu’s voor.

 

De keuze blijft beperkt tot 1 menu voor het ganse gezelschap (indien op voorhand door gegeven, zijn lichte aanpassingen mogelijk voor bvb. bepaalde allergieën of mensen die echt iets niet lusten, vegetariërs…). Wij serveren geen veganistische gerechten!
Om uw wat meer culinaire vrijheid te geven, kunt u zelf, binnen de gekozen prijsklasse, uw keuze maken. Alle menu’s worden voorafgegaan door een amuse-bouche bij het aperitief en een sorbetje in afwachting van de hoofdschotel.

Voor de dranken kunt u vrijblijvend opteren voor een all-informule, deze omvat een aperitief (uitgezonderd champagne, speciale gin, speciale rum en malt whisky) met aangepaste gezellen, witte en rode wijn tot aan de hoofdschotel en koffie of thee met calorierijke snoepjes achteraf.

Frisdranken, bieren en water worden apart gerekend en zijn dus niet inbegrepen. Start u graag feestelijk met een glaasje champagne dan rekenen wij een suppl. van 5,5€ per persoon.

Prijzen all-informule (aperitief, aangepaste wijnen en koffie):

  •  bij een 3-gangenmenu, menuprijs + 30 euro
  •  bij een 4-gangenmenu, menuprijs + 33 euro
  •  bij een 5-gangenmenu, menuprijs + 38 euro

Vanaf 30 personen kunt u ook kiezen voor een rechtstaande receptie vooraf. We schenken dan naar keuze prosecco of fruitsap (incl. repas) en er wordt een ruimer assortiment van warme en koude aperitiefhapjes geserveerd: 22€. Wenst u liever champagne dan wordt het 32€. (max. een uur en enkel voor gasten die ook blijven eten, indien u daarna voor de all-in dranken kiest, dan wordt de prijs hiervan met 5€ verminderd)

De voorgestelde menu’s kunnen ook uitgebreid worden met een soep naar keuze:

 •een cappuccino van kreeft onder een roomkraagje: 15€

 •een preisoepje, verrijkt met beignets van escargots: 9€

 •heldere rundsbouillon, gearomatiseerd door kruidensnippers: 8€

 •typische seizoenssoepen, zoals bvb. wortelsoep met plukverse koriander, pompoensoep
   vergast op knapperige korstjes, het aspergesoepje in het voorjaar: 7€

Voor onze jongste gasten tot 12 jaar hebben wij een aangepaste kinderkaart, zij eten “à la carte” of kiezen voor onze menu voor kleine bengels (18 euro, keuze uit een kaaskroketje of fishsticks, een hamburger of kippenfilet met appelmoes en een ijsje achteraf).

Gelieve uw menukeuze en het aantal personen een week op voorhand door te bellen. Wilt u ook zo vriendelijk zijn ons te verwittigen bij iedere wijziging van het aantal personen (door ziekte, werkomstandigheden…), anders zien wij ons genoodzaakt het verloren menu in rekening te brengen!!!

Wij aanvaarden de kaarten van VISA en Mastercard (geen bancontact/Maestro)   

Voor verdere inlichtingen en vragen kunt u ons bereiken op het nummer 052/47.61.31.

Onze 3-gangenmenu’s
48€ of 78€ all-in


Keuze voorgerechten (1 keuze voor het ganse gezelschap):

• Velouté van prei, verheerlijkt door in olijfolie gekleurde scampikrullen
• Tartaar van met Peruaans incazout gemarineerde zalm, licht-zure toets van crème d'Isigny
• Dialoog van vis en scampi, gegaard in een papillot, met fijne groentjes en een goede scheut droge vermouth
• Ovengebakken bladerdeegje, gevuld met gerookte forel en snippers van prei, witte wijnsaus op smaak gebracht met bieslook
• Flinterdun gesneden rund, bestrooid met rasp van Grana Padano en groene pluksels

Keuze hoofdschotels (1 keuze voor het ganse gezelschap):

• Victoriabaars, gesmolten sla en een sausje op smaak gebracht met passievruchten
• In hoeveboter gebruinde filet van pladijs, stoemp van veldsla en aardappelen
• Uw gasten kiezen, vis of vlees volgens de maandmenu (+5€)
• In onze roner gegaarde Mechelse koekoek, met komijn bestrooide worteltjes
• Runderhaas, roomsausje opgewerkt met cognac en Parijse champignons, met lente-ui opgebakken aardappeltjes en frisse salade (+5€)


Keuze desserten (1 keuze voor het ganse gezelschap):

• Als klassieker, vanille-ijs met gesmolten Callebaut
• Cheesecake, crumble van speculoos
• Hartig of zoet, volgens de keuze in ons menu creatief (suppl. 3€)
• Een toast uit de oven, belegd met gesmolten brie en snippers prei

.......................


Culinaire verwennerij
(4 gangen) 60€ of 93€ all-in


Keuze voorgerechten (1 keuze voor het ganse gezelschap):

• Spiesje van in olijfolie gebakken scampistaartjes, huisgemaakte vinaigrette en seizoensgroen
• Zalm in 2 bereidingen: gemarineerd en afgewerkt met citruskaviaar en
kruidige tataki, pittig gebracht met Japanse mierikswortel
• Carpaccio van rauw gemarineerde Sint-Jakobsvruchten, op smaak gebracht door roze peperkorrels en limoenolie
• Salade van fijn gesneden gerookte eendenborst, met frambozenazijn besprenkeld, krokante broodkorstjes
• Koud voorgerecht volgens onze menu creatief


Keuze tussengerechten (1 keuze voor het ganse gezelschap):

• Stoofpotje van scampi en rijst, kokosmelk gearomatiseerd door sereh en Thai red curry
• Rolletjes van tongscharfilet, licht getomateerd sausje met fijne groentjes
• Vluchtig gebakken Sint-Jakobsvruchten en gecarameliseerd witlof, sausje verrijkt met een goede scheut Karmeliet (+4€)
• Voor de liefhebber, krokant gebakken kalfszwezeriken, een toets van graantjesmosterd (suppl. 7,5€)
• Als klassieker uit onze Vlaamse gastronomie, asperges geserveerd met gehakte peterselie en mimosa van scharrelei
(kan enkel geserveerd worden van half april tot en met juni)
• Warm tussengerecht volgens onze menu creatief


Keuze hoofdschotels (1 keuze voor het ganse gezelschap):

• Op de huid gebakken eendenborst, met porto gebluste jus, daggroenten
• Rosé gebraden biefstukjes van lam, rozemarijnpatatjes en met zwarte look gearomatiseerde saus
• Filet pur op de rooster gelegd, handgeklopte béarnaise en in hun veldjasje gebakken aardappelen
• Filet van hert en zijn herfstgarnituren (kan enkel geserveerd worden van half oktober tot half januari, +5€)
• Filet van Groenlandse heilbot, gesmolten spinazie en met vanille uit Tahiti geparfumeerde "beurre blanc" (+5€)
• Dorade, vergast op een sausje gekleurd door sinaasappelen en gewokte champignons,
in de oven gekleurde aardappeltorentjes
• Uw gasten kiezen, vis of vlees volgens de maandmenu


Keuze desserten (1 keuze voor het ganse gezelschap):

• Tumbler, gevuld met panna cotta en fruitcoulis
• Een wandeling door dessertenland volgens de meug van de chef (+5€)
• Vanille-ijs en advokaat (of tijdens de zomer met heerlijke Belgische aardbeien), krokante koekjescrunch
• Als klassieker, sabayon verrast door een bolletje gestolde hoevemelk
• Hartig of zoet, volgens de keuze in ons menu creatief