ENKEL OP RESERVATIE


Ons babykreeftenfestijn wordt dit jaar geserveerd van 28 juni tot en met 29 juli


Een zomerse groet uit de keuken 

 

Babykreeft, gekonfijt in een bouillon van druivenpitolie en vanillezout, parelcouscous op Marokkaanse wijze, dressing van venkel en dille 

 

Peuzelplezier met kreeft,  
ragout van Zeeuwse mosselen en fijn versneden groentjes, 
subtiele toets van geturfde Laphroaig 

 

Tongstrelend tussendoortje 

 

Uit traditie, kreeft op wijze van de chef,  
licht getomateerd sausje met Italiaanse kruiden 
of 
De versie 2024, 
in de oven geroosterde babykreeft, 
spitskool en gesmolten San Marzanotomaat, 
beurre blanc gekleurd door gedroogde zeesla 

 

Zoet of hartig, 
aanbod volgens onze menu creatief 

 

Onze prijs: 75 euro 
All-in, incl. aperitief, aangepaste wijnen en koffie: 103 euro